Update Crowdfunding Beat The Microbead

14 November 2020 10:00

De Beat the Microbead-app was sinds de lancering in mei dit jaar internationaal meteen een succes, maar sinds Teun van de Keuken de app demonstreerde in de uitzendingen van de Keuringsdienst van Waarde en Jinek, hebben ook de Nederlanders in groten getale deze app van Plastic Soup Foundation ontdekt. Beat the Microbead staat nu al weken op no.1 in de Apple App Store in de categorie Gezondheid en fitness.

We zijn overweldigd door het enthousiaste gebruik van de app! Binnen enkele dagen schoot de teller omhoog van 180.000 downloads naar 276.700 en werden er 656.200 nieuwe producten gescand op microplastics. De teller gaat nog steeds elke dag omhoog! 

We zijn jullie ontzettend dankbaar voor de steun en donaties die we hebben gekregen. Hierdoor kunnen wij meer gescande producten verwerken en controleren. Maar we zijn er nog niet. Op dit moment hebben we maar liefst 91.000 gescande producten in de wachtrij staan, die gecontroleerd moeten worden. Help ons door deze crowdfunding zoveel mogelijk te delen binnen jullie kringen. Deel deze pagina gemakkelijk via Whatsapp, mail of social media via de deelknoppen bovenin de pagina.


De crowdfunding voor Beat The Microbead gaat door tot het einde van dit jaar en we hopen daarmee genoeg geld op te kunnen halen om alle producten nu, maar ook in de toekomst, goed te kunnen verwerken. Hopelijk kunnen we zelfs wat extra updates doen om de applicatie nog gebruiksvriendelijker te maken

Alvast heel erg bedankt voor jullie hulp en het delen van de crowdfunding. Wij werken ondertussen keihard door en houden jullie op de hoogte!